14 Ιουν 2010

Η κρίση φέρνει συγχωνεύσεις


Η συγχώνευση των εταιριών Expert Προμηθευτική ΑΕ και Expert Hellas ΑΕ, θυγατρικών της εταιρίας Εικόνα Ηχος, αποφασίστηκε κατά τις ετήσιες τακτικές γενικές συνελεύσεις που διεξήχθησαν την Κυριακή, 13.6.2010.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι των άνω εταιριών αποφάσισαν να εξουσιοδοτήσουν το Διοικητικό Συμβούλιο όπως αυτό προτείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εικόνα Ηχος ΑΕΕ την από κοινού εξέταση και διερεύνηση απόσχισης του κλάδου της χονδρικής της Expert και εισφοράς αυτού στην εισηγμένη.
Ουσιαστικά, βάσει της απόφασης αυτής και λαμβάνοντας υπόψη το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, ανατίθεται στα Διοικητικά Συμβούλια των εταιριών Expert και Εικόνα Ηχος να εκπονήσουν από κοινού σχέδιο και να προβούν σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια ώστε να εξευρεθεί η πλέον αποδοτική λύση η οποία θα είναι αμοιβαία επωφελής και για τα δύο μέρη.
Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι είναι μεγάλος ο προβληματισμός που επικρατεί στην αγορά και το τραπεζικό σύστημα αναφορικά με την τύχη γνωστών εμπορικών επιχειρήσεων όπως οι ΓΛΟΥ, Sprider Χατζηιωάννου, Καρούζος, Anna Riska, Aldi, Γενική Ταχυδρομική (δημοσιογραφικές πηγές μιλούν για κλίμα αποκαλύψεων και προς τη μεριά των ΕΛΤΑ), τον ασφαλιστικό κλάδο, την εταιρεία Express Service, την Ατλάντικ, την Ράδιο Κορασίδης, την Ηλεκτρονική Αθηνών, τη βιομηχανία Μπουτάρη, τη MediaMarkt, τον Όμιλο Σφακιανάκη και αυτόν του κ. Παζαρόπουλου στα οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: