30 Μαρ 2012

Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα φωτοβολταϊκών από Ε.Ο ΞΥΝΗ και ExelGroup


Νέα συνεργασία εγκαινιάζει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με την ExelGroup, το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα, με στόχο την παροχή ποιοτικών και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών σχετικών με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η συνεργασία σε πρώτη φάση περιλαμβάνει τη στελέχωση από την ExelGroup ενός σύγχρονου εργαστηρίου φωτοβολταϊκών στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας (Βαλαωρίτου 9). Το εργαστήριο αυτό θα συμβάλλει στην άρτια εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο νέο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις Α.Π.Ε..

Εκτός από το σύγχρονο εργαστήριο, οι συμμετέχοντες στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα απολαμβάνουν και τη δυνατότητα εκπαιδευτικών επισκέψεων στο βιοκλιματικό εργοστάσιο της ExelGroup στη ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου, Κιλκίς.

Το νέο πρόγραμμα φωτοβολταϊκών του Ε.Ο. ΞΥΝΗ έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς και στόχος του είναι να επιμορφώσει στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες ή πτυχιούχους σχετικά με τις μεθόδους και τις επιχειρησιακές πρακτικές που απαιτούνται για να ανταποκριθούν στη σύγχρονη αγορά των Α.Π.Ε. καθώς και να εκπαιδεύσει υπέυθυνα σε σύγχρονα εργαστήρια, διδάσκοντας τα «μυστικά» των εγκαταστάσεων συστημάτων Α.Π.Ε. .

Το Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στις Α.Π.Ε.– Φωτοβολταϊκά έχει διάρκεια ενός εξαμήνου και προσφέρεται και σε εξ’ αποστάσεως - Distance Learning πρόγραμμα, για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα θεωρητικά μαθήματα από κοντά. Οι καθηγητές είναι επαγγελματίες με ακαδημαϊκές σπουδές και μεγάλη εμπειρία στο χώρο των Α.Π.Ε. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: