21 Ιουλ 2008

Ανάκληση για Fiat Grande Punto

H FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS S.A., αποκλειστικός εισαγωγέας των καινούργιων αυτοκινήτων μάρκας Fiat, Lancia και Alfa Romeo στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων FIAT Grande Punto.
Η ανάκληση αφορά 2930 οχήματα, με αριθμούς πλαισίου από 114670 έως 322635 και από 1143872 έως 1300776, στα οποία καθορίστηκε μια εργοστασιακή τεχνική επέμβαση και συγκεκριμένα η εφαρμογή ενός κλιπ στήριξης, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανή παρεμβολή και η φθορά μεταξύ της καλωδίωσης του καλοριφέρ/κλιματισμού και ενός μπράτσου του κεντρικού ταμπλό με αποτέλεσμα την φθορά της καλωδίωσης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FIAT για να πραγματοποιηθεί η εφαρμογή του εν λόγω κλιπ στήριξης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμμή επικοινωνίας της FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS S.A. στο τηλέφωνο 800.11.500.800.

Δεν υπάρχουν σχόλια: