6 Απρ 2012

Λοβέρδος: Το δίλημμα των εκλογών

Κρίσιμες θεωρεί τις επόμενες εκλογές ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς όπως είπε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Πολιτική Κίνηση "Κοινωνικός Σύνδεσμος" σε κεντρικό ξενοδοχείο, «διακυβεύονται τα επιτεύγματα της εισόδου της χώρας στην Ε.Ε. και η συμμετοχή της στο ευρώ».

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και των πρώην υπουργών Αλέκου Παπαδόπουλου, Νίκου Χριστοδουλάκη,Βασίλη Κοντογιαννόπουλου και Έκτωρα Νασιώκα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι τοδίλημμα των εκλογών είναι «η διαμάχη ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να σηκώσουν την Ελλάδα μέσα στην Ε.Ε και σε εκείνες που λένε ωραία λόγια αλλά οδηγούν τη χώρα στο πουθενά».

Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε αισιόδοξοςγια την επικράτηση των πρώτων, τόνισε ότι είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί το Μνημόνιο και εκτίμησε ότι η ΝΔ διέρχεται με την πολιτική του κ. Σαμαρά κρίση προσανατολισμού, ενώ η ΔΗΜ.ΑΡ. θα πρέπει να αποδεχθεί ότι ευρωπαϊκός δρόμος χωρίς ανάληψη ευθυνών δεν υπάρχει.

Στη συνέχεια, με αυτοκριτική διάθεση ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε ακριβά το "τα λεφτά υπάρχουν" και η τελευταία κυβέρνησή του ήταν ανεπαρκής για την αντιμετώπιση της κρίσης».

Παίρνοντας τον λόγο στη συνέχεια το μέλος της Γραμματείας της ΔΗΜ.ΑΡ., Θόδωρος Μαργαρίτηςανέφερε ότι «η υπογραφείσα Σύμβαση με την Ε.Ε. δεσμεύει μεν την χώρα και κανένας παλικαράς δεν μπορεί να παίζει με την πορεία της στην Ευρώπη» ωστόσο τόνισε ότι δεν μπορεί να θεωρείται βεβαία η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την επομένη των εκλογών και το «κλείσιμο του ματιού» στην ΔΗΜΑΡ και την Αριστερά. 

«Ο καθένας πρέπει να διαλέξει την όχθη που θέλει να πορευτεί» κατέληξε.
 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη στελέχη του Κοινωνικού Συνδέσμου, ο βουλευτής Νάσος Αλευράς και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ.

πηγή: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: