10 Απρ 2012

H ExelGroup συμμετέχει στην 5η Διεθνή Έκθεση Solarex 2012 στην Κωνσταντινούπολη



Άνοιγμα στην ιδιαίτερα σημαντική αγορά της Τουρκίας πραγματοποιεί η ελληνική εταιρία ExelGroup με τη συμμετοχή της στην 5η Διεθνή έκθεση Solarex 2012, η οποία θα λάβει χώρα από 12-14 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη, στο Istanbul Expo Center.

Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα των φωτοβολταϊκών καθώς και ολοκληρωμένες επενδυτικές προτάσεις για μικρά και μεγάλα έργα. Παράλληλα, η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει χώρο συνάντησης για επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες για εκθέτες και επισκέπτες τόσο από την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της Τουρκίας όσο και από άλλες χώρες.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ExelGroup θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα ελληνικά φωτοβολταϊκά πλαίσια υψηλής απόδοσης της εταιρίας καθώς και για τις σταθερές βάσεις στήριξης, από χάλυβα υψηλής αντοχής, δικής της κατασκευής.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της ExelGroup θα είναι στη διάθεση του κοινού, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά για μια ασφαλή και επικερδή επένδυση, όπως αυτή των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η ExelGroup θα βρίσκεται στο Περίπτερο C2, Αίθουσα 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια: